Investor Relations

Nu söker vi dig som vill driva våra projekt mot en förnybar framtid.

Vår utveckling av landbaserad vindkraft är inne i en intensiv fas och nu söker vi ännu en projektledare som vill driva våra vindkraftsprojekt.

På Rabbalshede Kraft är vi med och formar morgondagens energi. Vår drivkraft är att tillsammans med samarbetspartners och lokala aktörer utveckla och driva hållbara energilösningar. Genom långsiktigt ägande producerar vi el som kan levereras när det behövs, där det behövs. På en marknad där vi konkurrerar med globala aktörer erbjuder vi en unik flexibilitet och lokal förståelse – hela vägen från projektering, byggnation och drift, till förvaltningstjänster.

Om tjänsten
I rollen som projektledare kommer du att driva och utveckla våra vindprojekt i olika faser hela vägen fram till investeringsbeslut. Detta innebär ett övergripande ansvar för projekten och ledning av projektteamet som består av sakkunniga kollegor inom varje arbetsström. Vi söker dig som har flerårig projektutvecklingserfarenhet inom vindkraft samt tidigare projektledarerfarenhet.

Vidare handlar rollen om att:

  • Utveckla, leda och samordna både nya och befintliga vindkraftsprojekt
  • Leda och fördela arbetsuppgifter inom projektteamet genom projektens olika faser, främst projekterings-, tillstånds- och upphandlingsfaserna
  • Kontakt med externa experter inom olika delområden
  • Ansvara för budget och tidplaner samt säkerställa att projekten följer företagets övergripande riktlinjer

Vem är du?
Vi söker dig som är passionerat intresserad av projektledning och som lockas av möjligheten att i framtiden även få leda hybridprojekt där även sol, vätgas och batteri är en del i vår projektportfölj. Till din hjälp har du engagerade och drivna kollegor som brinner för att möjliggöra mer förnyelsebar energi. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet från både vindkraft och projektledning. Du har troligtvis universitets-/högskoleutbildning eller har samlat på dig motsvarande färdigheter genom längre erfarenhet inom området. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Som person är du självständig och driven samtidigt som du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga, är förändringsbenägen och resultatinriktad. Att bygga relationer, vara lyhörd och anpassa ditt sätt att bemöta olika typer av människor är helt naturligt för dig.

Är vi rätt för varandra?
På Rabbalshede Kraft är samarbete, nytänkande och ansvarstagande viktiga hörnstenar som genomsyrar allt vi gör. Tillsammans vågar vi utmana gamla föreställningar och utveckla ny kunskap och nya arbetssätt för att aktivt hitta lösningar som för oss framåt. Vi kan inte lova dig ett enkelt jobb, men vad vi kan lova dig är ett gäng engagerade kollegor som brinner för förnybar energi och en hållbar utveckling. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad på riktigt!

Placeringsort för rollen är på något av våra kontor i Rabbalshede, Stockholm eller Göteborg. Regelbundna resor till projekten samt våra olika kontor ingår i tjänsten.

Anställningsvillkor
Anställningsform: Heltid, Tillsvidare
Lön: Fast månadslön
Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan
Urval sker löpande och sista ansökningsdag är den 22 juni 2022. Ansökan och CV skickas till rekrytering@rabbalshedekraft.se.  Är du nyfiken och vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Katharina Strömseng, HR-ansvarig 0725-26 57 22 eller Tobias Nylander, Bygg- och Utvecklingschef 0727-34 38 11.


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag!