Hoppa till huvudinnehåll

Är du vår nya projektledare inom sol?

Nu söker vi dig som vill driva våra projekt mot en förnybar framtid


Vår utveckling av solkraft är inne i en intensiv fas och nu söker vi ännu en projektledare som vill utveckla och driva våra solkraftsprojekt från projektidé fram till driftstart.

På Rabbalshede Kraft är vi med och formar morgondagens energi. Vår drivkraft är att tillsammans med samarbetspartners och lokala aktörer utveckla och driva hållbara energilösningar. Genom långsiktigt ägande producerar vi el som kan levereras när det behövs, där det behövs. På en marknad där vi konkurrerar med globala aktörer erbjuder vi en unik flexibilitet och lokal förståelse – hela vägen från projektering, byggnation och drift, till förvaltningstjänster.

Om tjänsten
I rollen som projektledare inom solkraft kommer du att driva och utveckla våra storskaliga solprojekt i alla faser hela vägen från projektidé fram till driftstart. Detta innebär ledning av tilldelade projekt och projektteam som består av sakkunniga kollegor inom varje arbetsström. Vi söker dig som har erfarenhet av projektledning och gärna även projektutveckling. Positivt är även om du har erfarenhet solkraft, el, energi eller bygg- och anläggning.

Vidare handlar rollen om att:

  • Utveckla, leda och samordna både nya och befintliga solprojekt
  • Upphandla konsulttjänster- och entreprenader i nära samarbete med vårt inköpsteam.
  • Leda och fördela arbetsuppgifter inom projektteamet genom projektens olika faser, främst tillstånds-, upphandlings- och byggfaserna.
  • Kontakt med externa experter inom olika delområden
  • Ansvara för budget och tidplaner samt säkerställa att projekten följer företagets övergripande riktlinjer

Vem är du?
Vi söker dig som är passionerat intresserad av projektledning och som lockas av möjligheten att i framtiden även få leda hybridprojekt där vind, sol, vätgas och batterier är en del i vår projektportfölj. Till din hjälp har du engagerade och drivna kollegor som brinner för att möjliggöra mer förnyelsebar elproduktion. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av projektledning. Du har troligtvis universitets-/högskoleutbildning eller har samlat på dig motsvarande färdigheter genom längre erfarenhet. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Som person är du självständig och driven, har en god kommunikations- och samarbetsförmåga, är förändringsbenägen och resultatinriktad. Att bygga relationer, vara lyhörd och anpassa ditt sätt att bemöta olika typer av människor är helt naturligt för dig.

Är vi rätt för varandra?
På Rabbalshede Kraft är samarbete, nytänkande och ansvarstagande viktiga hörnstenar som genomsyrar allt vi gör. Tillsammans vågar vi utmana gamla föreställningar och utveckla ny kunskap och nya arbetssätt för att aktivt hitta lösningar som för oss framåt. Vi kan inte lova dig ett enkelt jobb, men vad vi kan lova dig är ett gäng engagerade kollegor som brinner för förnybar energi och en hållbar utveckling. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad på riktigt!

Placeringsort för rollen är på något av våra kontor i Rabbalshede eller Göteborg. Regelbundna resor till våra olika projekt samt kontor ingår i tjänsten.

Anställningsvillkor
Anställningsform: Heltid, Tillsvidare
Lön: Fast månadslön
Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan
Urval sker löpande så vänta inte för länge med din ansökan. Denna rekrytering sker i samarbete med Technogarden så alla frågor kring tjänsten hänvisas till dit. Läs mer och ansök till tjänsten här.