Karriär

Vi söker Avtalsansvarig

Arbetet innebär att ha ett helhetsgrepp på hanteringen av arrendeavtal, intrångsavtal, etc. i samband med vindkraftsprojekt. Det kan eventuellt komma att kombineras med andra arbetsuppgifter inom vindkraftsprojekt. Vi erbjuder dig samarbete med ett kompetent team och möjlighet att påverka och förbättra.

Vi söker dig som är utbildad förrättningslantmätare eller har annan högskoleutbildning inom lantmäteri, markexploatering, markingenjör, etc. Du har kunskap om jordabalken, lantmäteriärenden, markexploatering, förhandlingar. Du har också god kommunikationsförmåga och tycker om att ha kontakt med människor. Du är strukturerad, noggrann, uppmärksam och lyhörd.

Det är meriterande om du har kunskaper om anläggningslagen, markåtkomst och ersättningar. Vidare ser vi gärna att du har kunskaper om GIS. Det är så klart också en fördel om du redan har erfarenhet av arbete med vindkraft.

Dina arbetsuppgifter

Som avtalsansvarig ska du se till att avtal hålls uppdaterade och tillgängliga. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta:

·        Skriva avtalstexter och uppdatera avtalsmallar
·        Delta i förhandlingar
·        Teckna tilläggsavtal och överlåtelseavtal
·        Inskrivning av avtal
·        Beräkningar och underlag
·        Granska avtal i samband med förvärv av projekt
·        Kontakter med markägare, myndigheter, jurister, m.fl.
·        Eventuellt andra arbetsuppgifter inom vindkraftsprojektering

Anställningsvillkor

Anställningsform: Heltid, Tillsvidare (6 månaders provanställning)
Lön: Fast månadslön
Placeringsort: Rabbalshede
Start: Omgående eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansökan och CV skickas till rekrytering@rabbalshedekraft.se senast den 3 augusti 2018. Urval och intervjuer för denna tjänst kan komma att ske löpande. 

Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta Affärsutveckligschef Martin Petterssen på telefonnummer 070-7560910. Facklig representant Lars-Henrik Hansson, Unionen, når du via växeln 0525-19700.